TRASEU


STARTul si FINISul – in dreptul barajului linga soseaua Medias - Ighis

 

schita-triathlon-med-siteu

INOTUL:    in lacul IGHIS. Concurentii  vor face 1 tura. Temperatura apei de obicei in aceasta perioada: 18 – 22 grade C. Daca temperatura apei va fi sub 18 grade proba de inot se va scurta la o distanta care se va anunta inainte de start si o sa fie obligatoriu purtarea costumului de neopren.


BICICLETA: dupa iesirea din zona de tranzitie se impinge bicicleta pina la asfalt (soseaua Medias Ighis) si se merge in stinga pe asfalt pina in satul Ighis. Se vor face 5 ture a cite 8Km. Drumul are doua benzi iar asfaltul este acceptabil pentru biciclete de triathlon olimpic. Nu este recomandat sa folositi aero-bare deoarece drumul nu este drept ( sunt multe curbe strinse ) si este un drum ingust.


ALERGAREA: Dupa iesirea din zona de tranzitie, se trece peste baraj si se alearga pe teren accidentat in jurul lacului cu urcari si coboriri pe un traseu marcat special pentru concurs. Va fi o sigura tura de alergare de 8Km .


 Va fi o singura ZONA DE TRANZITIE

HIDRATARE & REALIMENTARE – punctele de realimentare si hidratare vor fi amplasate la proba de alergare si la proba de ciclism. 

PAZA va fi asigurata de Jandarmerie, Politia din Medias si de o firma privata de securitate.

Se va asigura ASISTENTA TEHNICA si MEDICALA cu o salvare amplasata la linia de start/sosire.


CIRCULATIA RUTIERA va fi oprita pe parcursul evenimentului PINA LA ORA 14.

 TRASEU ALERGARE:

alergare-triathlon-siteu

 

Traseu Ciclism:

CICLISM-TRIATHLON-SITEU