ATENTIE!!!!      
 
Toti participantii trebuie sa aibe minim 18 ani impliniti.
Toti cei care se inscriu si nu au virsta de 18 ani nu vor putea platii taxa de inscriere , nu vor primii chitul de iscriere si nu vor putea lua startul.

Participantii cu virsta de 18 si 19 ani vor intra in categoria 20-29 de ani.

 PINA LA INCEPEREA INSCRIERILOR  PE ACEASTA PAGINA,  IN DATA DE 29.IUL.2012, PARTICIPANTII LA CATEGORIA INDIVIDUAL AU POSIBILITATEA SA BENEFICIEZE DE UN PACHET PROMOTIONAL SI ANUME INSCRIEREA LA TOATE CELE 7 COMPETITII DE TRIATHLON DIN CIRCUITUL BIOEEL TRIATHLON GRAND PRIX  AICI:

 

- PERIOADA DE VALABILITATE: 1MARTIE-1MAI 2012

 

 

Suma necesara inscrierii la TM 2012 este de 80lei pentru categoria individual si se va platii la fata locului in data de 07.09.2012 incepind cu ora 17 in sala Daniel Thellmann din primaria Medias, unde se va tine si sedinta tehnica. Ne cerem scuze pentru renuntarea la plata one-line , dar Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret Medias a hotarit ca plata one-line prin intermediul Trezoreriei creaza probleme datorita intirzierilor care pot fi si de 2 saptamini. Toti cei care au platit deja inscrierea, vor fi confirmati in lista de inscrieri.

  
 
Inscrierea la TM2012 se face prin completarea formularului de inscriere  si achitarea taxei de participare.
 
Validarea inscrierii se face in data de 07.09.2012, in urma achitarii taxei de participare de 80 lei pentru proba individuala si ridicarea pachetului de inscriere .
 
Inscrierea fara achitarea taxei de participare nu da dreptul de a participa la TM2012. 
  
 
Va rugam sa verificati lista inscrierilor si in cazul in care va hotariti sa nu mai participati, sa anuntati la: Nr telefon: 0765394979- Costea Claudiu
Anul acesta nr. de locuri este limitat la 150 dupa cum urmeaza:

 
150 locuri la Single.

 
In urma discutiilor cu specialistii de la Federatia Romina de Triathlon am hotarit sa nu mai organizam proba stafeta datorita riscului mult prea mare pentru proba de sosea care se va desfasura pe un drum ingust si foarte sinuos .