Medias Live

 

 

03.06.2012 ora .... toata ziua cer senin , vreme superba, starea traseului - perfect, dar pe cine mai intereseaza?   Le multumim tuturor celor care s-au incumetat sa ia startul dupa 2 ani de noroaie pe o vreme care parea sa ofere aceleasi conditii. Sa speram ca ne vedem la anul, pina atunci,.... sezonul abia a inceput.

URMATORUL CONCURS :    3MUNTI

 

02.06.2012 - ora 0:10 -  a ploat in doua reprize in ultimele ore. acum picura usor.  DRUM BUN PENTRU VITEJII DE MAINE!!!

01.06.2012 - ora 12:00 - Starea traseului e mult mai buna ca anul trecut, daca nu mai ploua credem ca o sa fie acceptabil. Oricum am pregatit o cisterna de pompieri la finalul coboriri spre Boian pentru curatat caii. Asa arata traseul in zona Han Botorca unde anul trecut se urca la pas:

traseu-2012-              traseu-2012-noroi 

Hai ca nu e chiar asa rau, ..... sa speram ca nu mai ploua!

31.mai 2012 - astazi a fost mai mult soare dar spre seara , tot a scapat un dusulet mic. Avem o veste buna pentru cei de la traseul lung: la km 30 dupa 1,5 Km de noroi, baietii de la punctul de alimentare vin dotati cu un rezervor de apa, un generator electric si o pompa de presiune pentru " spalat interior-exterior " . Incercam ceva asemanator si la intrarea pe drumul de piatra din Boian, dar nimic sigur deocamdata. Pentru cei care vor sa stie cit de rau poate fi, recomandam vizionarea filmuletelor: MMM2012partea1  si mai ales MMM2012partea2. Miine noapte, ultimele informatii.

30.mai.2012 - starea traseului: astazi a aparut soarele prin Medias si tocmai ne bucuram sa va dam o veste buna, dar din pacate acum ploua destul de tare, ba chiar si fulgera. Prognoza pentru miine si sambata e buna dar sincer nu cred ca mai sunt sanse ca traseul sa fie cat de cat uman, asa ca pentru cei care vin prima data la MMM, mesajul este acelasi ca in ultimi 2 ani: LEGATI BINE PANTOFII IN PICIOARE DACA VRETI SA NU II PIERDETI IN NOROI, pentru ca aproximam 8 Km de noroi super-lipicios. Pentru ridicarea moralului avem si cateva vesti  bune: toti concurentii vor primi si anul acesta un gulas delicios la trecerea liniei de sosire; in caz de ploaie avem solutie alternativa pentru festivitatea de premiere (sala Thelmann din Primaria Medias), iar tombola nu va lipsi nici in acest an cu premii de peste 7000 lei, premiul cel mare fiind o bicicleta Focus oferita de MAROS.

29.mai.2012 - starea traseului: din pacate si astazi a ploat mai toata ziua. Astazi s-au efectuat operatiuni de curatare a traseului si putem sa spunem ca deocamdata conditiile sunt identice cu cele din ultimi 2 ani, adica DEZASTRU. Se pare ca va fi al treilea an consecutiv cu noroi la maxim. Am hotarit sa eliminam si in acest an urcarea prin padure pentru a elimina 3 Km de noroi crunt chiar la inceput.

28.mai 2012 - starea traseului : a ploat mai tot timpul in ultima saptamina , dar nu au fost ploi abundente. In prezent traseul are portiuni de noroi dar nu este la fel de rau ca anul trecut. Speram ca de miercuri sa nu mai ploua si atunci traseul va fi acceptabil. Traseul nu are modificari fata de anul trecut.